Candying erövrar världen – fem år och redan 18 länder!

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1566987687136{margin-bottom: 10px !important;}”]Candying har påbörjat en ny era gällande hårborttagning. Denna hudvårdande, säkra och ekologiska hårborttagning har snabbt glatt många människor över hela världen. Under skönhetsmässor runtom i världen har det visats bilder med röda bollklänningar på stranden, ballonger och glada människor som sprider Share the Fun-ideologin och idén: ”jag skulle också vilja se mina klienter så glada” och ”kan hårborttagning samtidigt vara så enkelt och vårdande för huden”. Candying har skapats för proffs som vill erbjuda det bästa för sina kunder och som kan uppskatta enkelheten i den professionella processen. Att arbeta med en kvalitetsprodukt är enkelt!

Bästa och mest respekterade metoden för hårborttagning

Bakom världserövringen med Candying- hårborttagningen finns en mission om att vara den bästa och mest respekterade metoden för hårborttagning. Målet är att förse människor över hela världen med en vacker och silkeslen, slät hud. Efter Candying- hårborttagningen är huden inte bara hårlös utan också betydligt mjukare och mer välvårdad. Candying- hårborttagningen har skapats för det verkliga behovet, för tidigare fanns det endast vax, laser och vanligt socker tillgängligt. Vax är icke-ekologiskt och skadar lätt huden, särskilt efter upprepad användning. Laser- och IPL-behandlingar är inte passande för alla och kan också skada huden. Sockring är redan et liet mjukare alternativ för huden, men den vanliga massan som består av fruktos och glukos är ganska meningslös hudvårdsmässigt sett, medan Candying exfolierar döda hudceller försiktigt och gör huden silkeslen. Ergonomin har också beaktats på alla nivåer så att en professionell kan arbeta från dag till dag med ett leende. Candying är enkelt!

För hudvård är Xylitol en riktig pärla

Ett finskt företag har sålt sin egna Candying- metod för hårborttagning, Scandinavian Skin Candy- pastan, under fem år nu. Företagets verkliga innovation är den Xylitol-innehållande Candy Pastan. Denna patenterade produkt är speciellt utvecklad för att vara mycket vårdande, lätt att använda och säker för alla hudtyper. För hudvård är Xylitol en riktig pärla, eftersom det finns få sådana här ingredienser. Det är fuktgivande och balanserande för huden. Xylitol förbättrar också strukturen för hudens skyddande lager, vilket är särskilt viktigt för de som har känslig hud. Den antiseptiska effekten av Xylitol förbättrar särskilt säkerheten för Candying – hårborttagning.

Skin Candy och bollklänningar är redan en bekant syn på de flesta europeiska skönhetsmässorna och Candying-behandlingar finns att få i de flesta europeiska länderna. Mer exotiska mässor såsom i Hong Kong, Tokyo, Dubai, Moskva och Yekateringburg har också öppnat dörrarna till världen. Candying- behandlingarna finns redan att få i Japan, Taiwan, Nya Zeeland, Ryssland och förhandlingar pågår runt om i världen. Det finns helt klart behov för den nya generationen av vårdande hårborttagning. Kunder runt om i världen känner till och frågar efter Candying, en vacker, mjuk och hårlös hud med en mindre smärtsam metod. Tack vare det visuella tilltalet är det mycket frestande att börja dekorera enligt Skin Candy – det är därför som många salonger har börjat dekorera hela sin butik i Skin Candy-stil, och det finns Skin Candy-salonger åtminstone i England, Japan, Ryssland och naturligtvis i Finland.

Scandinavian Skin Candy pastorna är 100% naturliga.

Candying är inte bara roligt, det lockar även glada, människor som är på gott humör till dig, mer info finns passande nog på skincandyfamily.se

Utöver allt detta är Candying verkligen produktivt: med en burk på ett kilo kan en skicklig professionell förtjäna till och med 1500 €.

På vilket sätt då? Det framgår t.ex. under Hud & Kosmetik-evenemanget i Stockholm den 5 och 6 september 2019. Candying POP UP-skolningar på avdelning B:18
torsdag 5.9. kl. 15:00-19:00
fredag 6.9. kl. 9:30-11:30
Räcker 2 timmar.

pris SEK 1 000. Inkl. startpaket[/vc_column_text][dt_button link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2hw4gRqecOWGXPhuG_n8-DAzwqXrjmxnmugxqzZsEfXlrNQ/viewform?usp=sf_link” target_blank=”true”]Anmälning till utbildning[/dt_button][vc_single_image image=”66790″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1566901026881{margin-top: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]