3D-Bryn, microbladingTatuering ögonbryn

Bryntatuering Piteå

Microblading, bryntatuering, 3D-bryn i Piteå

Är det första gången du ska tatuera dig hos mig MÅSTE du boka en konsultationstid först- och obligatoriskt att läsa igenom denna information!

Konsultationen kan ske per telefon om du inte har specifika form-funderingar eller en tidigare tatuering att visa upp för att se om det går att tatuera över. Anledningen till att konsultation krävs är att vissa mediciner/sjukdomar kan påverka resultat eller om behandling ej får utföras. 

Du som bokar din tid för behandling utan konsultation blir debiterad 50% av behandlingens pris om det vid besöket visar sig att du äter mediciner/har sjukdomar som gör att behandlingen ej kan utföras. 

 

INFÖR DIN BEHANDLING

Du kommer få fylla i en hälsodeklaration på plats där du intygar din hälsa och berättar om ev tidigare tatueringar, ev mediciner, sjukdomar mm. Viktigt dock att du har läkarintyg om du har sjukdomar/haft sjukdomar enl nedan. Anledningen till detta är att resultatet kan påverkas samt att du skall vara medveten om att det finns extra risker för infektion

Denna information sparar jag ej synlig för utomstående av 2 anledningar – att ha koll på vad vi använde/gjorde senast samt i enlighet med smittskyddslagen. Du får på intyget välja om du godkänner att jag tar bilder eller ej. 

 

Inget koffein eller energidrycker, starka mediciner, omega3, eller Fitlines Activze, Powercocktail el munogen innan besöket. Du bör undvika dessa flera dagar innan besöket för bästa resultat. Ej heller använda hudvårdsprodukter med ”föryngrande egenskaper. – Inget smink på innan behandling.

Vill du ha bedövning så kontakta mig så berättar jag om alternativ – bäst är att utesluta bedövning helt för resultatets skull.

Vi mäter upp och pratar om hur du vill att tatueringen ska se ut och du får godkänna färg och form innan vi börjar.

Återbesök sker inom 4-8 veckor och ingår i priset. Detta för att anpassa pigmonteringen efter just dina förutsättningar.

Du får instruktioner hur du skall sköta din pigmentering efter behandlingen. Ju bättre du tar hand om den desto bättre resultat och längre hållbarhet.

Hållbarheten varierar från person till person mellan ca 1 och 3 år. (ibland kortare – ibland längre)

Vid övre eyelinertatuering kan du ej ha fransförlängning.

ORSAKER TILL ATT DU EJ ÄR LÄMPLIG FÖR KOSMETISK PIGMENTERING:

Gravid eller ammar

Onormal sårläkning

Äter mediciner som påverkar huden eller blodet. 

Immunsjukdomar som Chrons, HIV, Hepatit, pågående cancerbehandling, artrit eller liknande

Läkarintyg vid Diabetes, hjärtsjukdom, om du äter medicin som påverkar huden, samt om du avslutat cancerbehandling

Förkylning, magsjuka, aktivt herpesutslag

Fransförlängning (om du vill göra övre eyeliner)